Davey van Deursen

Hij staat meestal verstopt langs het podium of in de zaal, maar ook Davey is een vast crew lid van AR!E.
Op zijn 17de startte hij zijn studie als audiovisueel technicus. Hier leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Hij kwam er al snel achter dat de techniek hem meer interesseerde dan de studieboeken en is hij hierdoor als technicus gaan werken in zowel Nederland als Europa.
Na enkele jaren ervaring opdoen met zijn grote passie licht- en geluidtechniek is hij als vaste geluidstechnicus bij AR!E begonnen.

Hij is verantwoordelijk voor de techniek van de band; zo zorgt hij voor het zaalgeluid en voor een topgeluid in de oortjes voor de band!

 

Instrument

Allen & heath SQ5

Aangetreden

Medio 2020

Fan van

van WC experience tot aan Metallica

Zou liever

Een grotere geluidset willen

Uitspraak

Sla de vellen maar kapot!

Joost Zeegers

Joost is als vast crew lid van AR!E degene die verantwoordelijk is voor de techniek van de band. Hij weet als geen ander hoe je aan de knoppen moet draaien en heeft meer verstand van de techniek dan de hele band bij elkaar! Als vaste geluidsman is hij verantwoordelijk voor een topgeluid in de zaal en voor een topgeluid in de oortjes voor de band.

Joost is degene die zorgt dat een soundcheck strak verloopt en dat de muzikanten hun ding doen wanneer ze dat moeten doen. Zodra de monitoren en het zaalgeluid perfect afgesteld staan, en er niets meer in de weg staat voor een vet avondje AR!E, is het tijd om met de complete band en crew te gaan eten.

In de pauzes en na de show geeft Joost een kritische terugkoppeling naar de band. Indien nodig krijgt de band een schop onder zijn kont, of anderzijds dikke complimenten. In het laatste geval zorgt Joost ervoor dat de glaasjes jenever klaar staan om te proosten op een geslaagde avond!

 

Instrument

Mengtafel

Aangetreden

Mei 2015

Fan van

Volbeat

Zou liever

Een vak leren

Uitspraak

kunnen jullie niet wat zachter?!