Vaak gestelde vragen

Klik de onderstaande vragen open, voor meer info over techniek, organisatie en andere praktische zaken.

AR!E heeft alle microfoons, kabels, monitors en geluidstafels in huis, dus die nemen we samen met onze geluidsman mee. Voor de kleinere zalen hebben we zelfs een lichtshow en geluidsset! Voor grotere evenementen moet de licht en geluidsset ingehuurd worden, maar kunnen wij je zo nodig wel aan de contacten helpen.

Oftewel, jij zorgt voor een podium en wij doen de rest. Oja, en een hapje en een drankje natuurlijk, dan is de show beter.

Ja, we bieden naast onze grote  show ook een akoestische set aan. Stuur een bericht voor meer informatie over de mogelijkheden.

Dat kan toch niet! Elke vierkante meter is een podium voor AR!E. Is er niet genoeg plek voor onze gigagrote rock 'n roll on tour show? Dan spelen we toch gewoon akoestisch?! Stuur een bericht voor meer informatie.

We spelen tot maximaal 3 sets van een uur. Maar durf te vragen, we pakken elke uitdaging aan!

De technische lijst, of rider, sturen wij op zodra we een contract hebben opgemaakt. Je hebt 'm eigenlijk ook niet nodig, want wij nemen alle microfoons, kabels, mixers, monitors, etc het liefst zelf mee. Zorg jij voor een podium en een geluidsset die groot genoeg is, dan verzorgen wij de rest van de techniek.

Oja, vergeet natuurlijk ook niet wat stroom neer te leggen, anders hoor je alleen de drums.

Staat jouw vraag er niet bij?