Stefan Poortvliet

Stefan, ook wel Stealpan genoemd, ontdekte op zeer jonge leeftijd een oud Pearl drumstel wat op de zolderkamer stond weg te stoffen. Je sloeg er op en er kwam geluid uit, dat was geweldig. Maar ritme en “hoe hou je een stokje vast”, kwam pas jaren later.

Inmiddels heeft Stefan diverse bands versleten. Begonnen als 14-jarig drummertje bij schoolrockband Red Intro in het voorprogramma van BZB, daarna The Nightcab en via feest-cover-band Imitz terecht gekomen bij de stevige rockcoverformatie Smack!. Na diverse feesttenten en zalen te hebben aangedaan kwam er helaas een einde aan deze band. Kort daarna was het tijd voor wat nieuws; De Bredase rockformatie PE-ER. Geen onbekende onder de bandjes met eigen werk. Regelmatig waren ze met hun videoclip te zien en te horen bij TMF en 3FM. Een single die geproduceerd is door niemand minder dan Guido Aalbers (Coldplay, Within Temptation, Beef, Faithless, Krezip etc).

Toch miste Stefan de lol en plezier in het coveren van stevige, aanstekelijke, verassende rock-, feest en dancenummers…In februari 2012 heeft Stefan daarom echter besloten met PE-ER te stoppen en over te stappen naar dè coverband bij uitstek: AR!E!! Jawel, Stefan is ondertussen ook besmet met het AR!E virus en behoort nu dus ook tot één van de…Aries!

Instrument

Drums

Aangetreden

Februari 2012

Fan van

Foo Fighters

Zou liever

Microfonist zijn in combinatie met het bespelen van de elektrisch triangel

Uitspraak

heb je nog effe??