Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar AR!E voor staat!

Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al meer dan 18 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon!
Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe…Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen!

AR!E staat niet zomaar garant voor een gigantisch feest… Met al hun muzikale kennis, creativiteit en voorliefde voor rock & feest weten zij precies hoe de perfecte show tot zijn recht komt: De beuk der herkenning moet er in!!
AR!E schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten! (Rock)nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en nu, maar ook dancenummers die de heren zich eigen maken, van dialect-rock via blues naar Nederlandstalige feest…Alles komt in een hoog tempo langs!
AR!E is niet te vergelijken met anderen, AR!E is een individu die in groepsverband op het podium hun enthousiasme graag met iedereen deelt, AR!E is…..AR!E!

AR!E was eerder te horen bij Ruud de Wild op Q-Music, speelden in vele feesttenten, zalen, (kleine) kroegen en festivals en deelde het podium met o.a. BZB, WC Experience, The Dirty Daddies, Rattlesnake Shake, Pater Moeskroen en The Heinoos! Van KPJ-feesten tot aan het motortreffen of privefeesten… AR!E voelt zich overal thuis en past zich overal aan!!

AR!E is ook te boeken met een XXL-show met meer show dan ooit; Op verzoek tillen de heren hun show maar al te graag naar een nog hoger level! Een extra vette lichtshow, confetti-kanonnen, CO2 jets of zelfs stage-flames…Vraag naar de mogelijkheden.

Tot slot: AR!E speelt geen verzoeknummers, tenzij mensen erom vragen…!